Hytter til leie i Femundsmarka

Sjøbua

Sjøbua er ei laftet hytte som ligger nede ved brygga til Femund II og båthuset til gården. Den har flott utsikt over Femund og byr på spektakulære solnedganger på fine sommerkvelder. Hytta er enkelt innredet med et lite kjøkken, sittegruppe og bord ved vinduet. Alt i ett rom med fem sengeplasser.  Innlagt strøm og mulighet for vedfyring.

Klikk her for å lese mer om Sjøbua

Haugenhytta

Flott familiehytte på gården med 2 soverom og 4 soveplasser. Kjøkken og stue. Ligger fint til i skogkanten med utsikt over gården. Innlagt strøm og mulighet for vedfyring. Fullt utstyrt for selvhushold.

Klikk her for å lese mer om Haugenhytta

Grøtådalssetra

Ingen vet eksakt hvor gammel Grøtådalsætra er. Den ligger idyllisk til midt i Grøtådalen, 14 km fra Haugen Gård. Seterstua og Kokhuset har til sammen 8 sengeplasser. Hyttene kan leies ut samlet eller hver for seg. Vedfyring og propangass til matlaging. Solcellepanel til belysning. Fullt utstyrt. Setra er en ettertraktet plass, også av de mest kjente i Femundsmarka. Bra utgangspunkt også for isfiske etter røye, med ca 1/2 times skitur.

Klikk her for å lese mer om Grøtådalssetra

Roasthytta

Ligger ved Nedre Roasten i Røavassdraget, 7 kilometer fra Haugen Gård. Den har to rom fordelt på et soverom og et oppholdsrom med kjøkkenkrok. Total thar hytta fem sengeplasser og vedfyring. Propangass til matlaging. Solcellepanel forbelysning. Fullt utstyrt. 2 båter er disponible for bruk på Roastensjøene.

Klikk her for å lese mer om Roasthytta

Lillevonsjøbua

Beliggende ved Lille Vonsjøen, lengst øst i Femundsmarka nær svenskegrensa. Kjent for sin fine røyebestand. 3 sengeplasser. Vedfyring. Fullt utstyrt. 1 båt er disponibel til bruk på Lillevonsjøen.

Klikk her for å lese mer bua på Lille Vonsjøen

Brakka

Brakke på gården med 2 senger og kjøkkenkrok. Innlagt strøm og mulighet for vedfyring. Fullt utstyrt for selvhushold.